Cocktailkursus

En oplevelse udover det sædvanlige

Oplev underholdning i særklasse med et cocktailkursus hos Nordic Bartend. Pift stemningen op til firmafesten, fredagsbaren eller sommerfesten, og bliv rystet sammen på en sjov og anderledes måde. Vores kursus indeholder alt du har brug for til at kaste dig ud i bartenderverdenen, og lidt til.

Erfarne og velklædte cocktailbartendere
Komplet cocktailbar m. alt udstyr
Fri bar i op til 8 valgfrie drinks & cocktails inkl. mocktails
Kvalitets spiritus & friske sirupper

Friske råvarer + kilovis af isterninger
Ubegrænset krystalglas af høj kvalitet!
Skræddersyet cocktailkort i baren
Transport + opsætning og oprydning

TOP UNDERHOLDNING

Oplev underholdning i særklasse med et cocktailkursus hos Nordic Bartend. Pift stemningen op til firmafesten, fredagsbaren eller sommerfesten, og bliv rystet sammen på en sjov og anderledes måde. Vores kursus indeholder alt du har brug for til at kaste dig ud i bartenderverdenen, og lidt til.

Kursets forløb step by step

1

VELKOMSTCOCKTAIL
Kurset vil starte med en servering af en cocktail, som I har valgt på forhånd. Jeres kursusholder vil imens præsentere dagens program og få inddelt jer i hold.

2

KOM MED BAG BAREN
Instruktøren fortæller tips og tricks og underviser herefter i to selvvalgte cocktails. I vil lære og lave cocktails som en professionel bartender, og sammensætte jeres egne cocktails i gruppen.

3

BLINDSMAGNING
Du og dine gæster vil her få serveret en ukendt cocktail. Brug jeres sanser og se om I kan smage eller dufte jer frem til ingredienserne.

4

QUIZ
Det er tid til og se hvilket hold som har gjort sig mest umage. I vil her blive quizzet i dagens program, de forskellige cocktailhistorier, samt den ukendte cocktail.

5

AFRUNDING
Kursusholderen takker af for i dag, og afslører til sidst vinderholdet, som vil få overrakt en præmie. Der vil her også være plads til snak, hygge og opfølgende spørgsmål til instruktøren.

Hav det sjovt i hinandens selskab

Vi starter med at undervise i at lave drinks og derefter får i selv lov at slå jer løs i drinkskundskaben med hjælp fra vores dygtige og professionelle bartendere.

Gæsterne har også mulighed for at være med til at bestemme hvilke drinks de helst vil lære at mixe. Vores standard cocktailkursus varer omkring 2 timer, men vi har også mulighed for at lave kortere og længere kurser.

MULIGHED FOR VI FORTSÆTTER FESTEN EFTER KURSET

Vi ved med garanti, at stemningen er høj når cocktailkurset har nået sin ende, så hvorfor ikke lade det vare lidt længere? Med vores all-inclusive løsning lader vi jeres instruktør(e) blive til festen, hvor vi kører på med endnu flere fantastiske drinks og cocktails ad libitum. Hvad end om det er en polterabend med de nærmeste, eller et stort arrangement for flere end 100 gæster, garanterer vi for I får serveret de bedste drinks efterfølgende.

All-inclusive løsningen serverer det hele. Herunder kan nævnes: Bartender(e), krystalglas, kvalitets spiritus, professionelt udstyr, isterninger, sugerør og meget mere. 

Fest igennem uden en eneste bekymring om drikkevarerne. Kan et vellykket cocktailkursus afrundes bedre?

HVAD SIGER VORES KUNDER?

ET TRYGT VALG AT VÆLGE NORDIC BARTEND

Jeg deltog for nogle uger siden..

 Jeg deltog for nogle uger siden i et bryllup, hvor Nor...

Kunde
8. oktober

God service og lækre drinks!

Fantastisk god service, med charmerende personale og...

caroline
21. september

Fantastisk oplevelse

Et super godt koncept og de lækreste drinks! Det skaber...

mathias lyngsø
17. september

En af de bedste oplevelser til..

En af de bedste oplevelser til sommerfesten var Magnus...

Kunde
1. september
Vi er bedømt til 4.7 / 5 stjerner baseret på vores hidtil 30 anmeldeser
v

RING ELLER SKRIV endelig til os:

+45 53 53 91 84 l  kontakt@nordicbartend.dk

prismatch

Har du fået et tilbud hos en måske ligende virksomhed?

Du som kunde fortjener kun det bedste, og vi vil så gerne servicere dig.

Læs mere om vores prismatchpolitik.