Teamet

Nordic Bartend blev stiftet med målet om at være den foretrukne og førende samarbejdspartner indenfor bar-catering branchen. Samtidig skulle det gøres let, tidsbesparende og inspirerende. Vores kunder skal have det bedste, og der bliver ikke gået på kompromis. Vi fornyer og udvikler konstant på vores ideer indenfor branchen, for at være bedst mulig, hver gang.

Kvalitet, imødekommenhed og professionalisme vægtes utroligt højt. Prisen skal være konkurrencedygtig og på et moderat niveau hvor ALLE kan være med, uden en masse skjulte gebyrer og omkostninger. Vi bestræber os på at der altid leveres høj kvalitet til alle typer fester og arrangementer.

Magnus lykke jørgensen

indehaver & direktør

Magnus er indehaveren af Nordic Bartend og beskæftiger sig med alt lige fra salg og service til produktudvikling mm. Magnus har bred erfaring inden for event -og restaurantionsbranchen, og har de seneste 5 år brugt meget af sin tid indenfor netop det område.

Julie engelbæk

SOCIAL MEDIA & BARTENDER

Julie sørger for ethvert billede er helt unikt. Hun sikrer alt vores indhold er spitzen, og sørger jævnligt for at poste relevant content. Udover det er hun en fremragende bartender, og har mere end 5 års erfaring i service -og restaurationsbrachen.

SOFUS JØRGENSEN

LAGER -& LOGISTIK SAMT BARTENDER

Sofus Jørgensen er blandt andet på selskabets lager. Her er han med til at pakke kundeordre, samt sikre en høj kvalitet på alle leverancer. Ydermere er Sofus også ude som bartender, og har samlet sig erfaring fra nattelivet på diverse barer.

Jesper joisten

Uddannelseschef

Jesper er manden som sørger for alle selskabets bartendere er grundig forberedt og uddannet. Jesper har en stærk profil inden for bartenderfaget og har bl.a erhverserfaring fra den verdenskendte rooftopbar, CloudM i London.

Fie lykke

content writer

Fie har været inde over hvert et ord på vores hjemmeside, og sikrer som Content Writer at alt indeholdet er korrekt, detaljeret og ikke mindst en fryd at læse. Fies baggrund indenfor tekstforfatning går tilbage til erfaringer inden for bl.a andre web- og eventbureauer. 

ET 5-STJERNET TEAM

Hos Nordic Bartend beskæftiger vi os med flere topdygtige, servicemindede og engagerede bartendere. Vi leverer altid service af høj kvalitet, uanset antallet af gæster. Vores ansatte er med til og gøre, at vi på bare mindre end 12 måneder allerede har etableret os stærkt på markedet. Vi vil være de bedste, og vores kunder fortjener det bedste. Derfor skal du være helt tryg ved at booke en barløsning hos os – vi garanterer for en forrygende oplevelse.

HVAD SIGER VORES KUNDER?

ET TRYGT VALG AT VÆLGE NORDIC BARTEND

Jeg deltog for nogle uger siden..

 Jeg deltog for nogle uger siden i et bryllup, hvor Nor...

Kunde
8. oktober

God service og lækre drinks!

Fantastisk god service, med charmerende personale og...

caroline
21. september

Fantastisk oplevelse

Et super godt koncept og de lækreste drinks! Det skaber...

mathias lyngsø
17. september

En af de bedste oplevelser til..

En af de bedste oplevelser til sommerfesten var Magnus...

Kunde
1. september
Vi er bedømt til 4.7 / 5 stjerner baseret på vores hidtil 30 anmeldeser
v

RING ELLER SKRIV endelig til os:

+45 53 53 91 84 l  kontakt@nordicbartend.dk

prismatch

Har du fået et tilbud hos en måske ligende virksomhed?

Du som kunde fortjener kun det bedste, og vi vil så gerne servicere dig.

Læs mere om vores prismatchpolitik.