ISKOLDE ØL TIL arrangementet

I form af vores eksklusive samarbejde med Carlsberg, har du som kunde hos os, mulighed for at tilkøbe iskolde fadøl, special øl og meget mere til dit arrangement. Udover de i forvejen forrygende cocktails, er en kold øl noget som alle gæster nok også ville nyde godt af.

Vi præsentrer her et overblik over hvad der blandt andet kan lades sig gøre. Bemærk dette er blot et udvalg af vores mest valgte typer inden for Carlsbergs sortiment. Har du andre ønsker inden for sortimentet, så finder vi en løsning på det.

TUBORG GRØN

Tuborg Grøn er Danmarks første pilsnerøl, og blev introduceret helt tilbage i 1880. Den har en mild og frisk smag, er middelfyldig og livlig og har en behagelig bitterhed i eftersmagen. Den er gylden til strågul med flot, hvidt skum, og har duftstrejf af blomster og korn. Kan tilkøbes både som classic og almindelig.

1664 BLANCH

1664 Blanc er Frankrigs mest populære hvedeøl. Øllen fremstår naturlig uklar, hvidgylden og skænker en tæt fyldig skumkrone. Smagen er sødmefuld med et frisk syrligt bid fulgt af en duft af citrus og sødlig frugtighed. Sommerens bedste øl? Bien sûr!

GRIMBERGEN BLONDE

Grimbergen Blonde er en smuk gyldenblond ale af belgisk type. Duften er præget af frugtige noter af banan, grønne æbler, syltede pærer og honningmelon. Øllet byder på en god rund sødme fulgt af en mild behagelig bitterhed.

GRIMBERGEN DOUBLE AMBRÉE

Grimbergen Double er en belgisk klosterøl. Øllen har en kobbergylden farve med en flot råhvid skumkrone. Duften er rig på frugtige noter af velmodne pærer, vanilje og anis, fulgt af strejf af karamel. Smagen er sødlig med en passende bitterhed fulgt af en let brændt eftersmag.

CORONA

Corona Extra er en importeret mexicansk pilsner. Det gyldne er livligt og skenker en perlende kridhvid skumkrone. Duften er mild med diskrete noter af strå og helt lys malt. Fylden er leskende og smagen er frisk uden bitterhed. Corona Extra lanceredes i 1925 og eksporteres i dag til mere end 150 lande.

ERDINGER WEISSBIER

Erdinger Weissbier er en uklar orangegylden hvede med et pregtigt hvidt skum. Duften er frisk og indbydende med frugtige noter af banan, citrus og en smule korn. Smagen er velbalanceret med en blød cremet mundfylde. Erdinger Weissbier brygges efter det bayriske reinheitsgebot.

indhent et gratis og uforpligtigende tilbud 

Vi bestræber os på og besvare alle henvendelser inden for 24 timer, eller næstkommende hverdag.

v

RING ELLER SKRIV endelig til os:

+45 53 53 91 84 l  kontakt@nordicbartend.dk

prismatch

Har du fået et tilbud hos en måske ligende virksomhed?

Du som kunde fortjener kun det bedste, og vi vil så gerne servicere dig.

Læs mere om vores prismatchpolitik.